Select Page

AVÍS LEGAL

 

1. DADES IDENTIFICATIVES DEL LLOC WEB

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’ informa que la titularitat de la pàgina web https://restauraciosjd.cat/ correspon a l’ Ajuntament de Sant Joan Despí.

L’ Ajuntament de Sant Joan Despí és un administració pública de caràcter local, amb NIF P-0821600-D i domicili fiscal a: Camí del Mig, 9- 11 08970 Sant Joan Despí (Barcelona). Es pot pot  contactar amb l’ Ajuntament trucant al Tel. 93 480 60 00 o enviant un correu electrònic a: ajuntament@sjdespi.net

 

2. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els noms i marques comercials o registrades, logotips o altres signes distintius són propietat de l’ Ajuntament de Sant Joan Despí. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per l’ Ajuntament de Sant Joan Despí d’aquests continguts i tots els altres de la pàgina web, inclosos bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, dissenys, textos i gràfics, serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial.

En cap cas s’entendrà que l’accés i navegació per aquesta pàgina web o la utilització dels serveis oferts implica una cessió total o parcial d’aquests drets en favor de l’usuari. Per tant, queda prohibida la còpia, modificació, reproducció, comunicació pública, transformació o distribució per qualsevol mitjà dels continguts totals o parcials d’aquesta pàgina web, sense autorització prèvia i expressa dels titulars dels drets corresponents.

 

3. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATS

D’acord amb el qual estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, la informació que es difon per aquesta pàgina web es realitza a títol purament informatiu.

Amb l’objecte de facilitar l’accés a informació que pugui resultar d’interès, l’ Ajuntament de Sant Joan Despí pot incloure a la seva pàgina web enllaços a pàgines de tercers. No obstant això, no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades, ja que això està fora del seu control.

L’ Ajuntament de Sant Joan Despí no es responsabilitza dels danys o perjudicis derivats de l’ús d’aquesta pàgina web ni de qualsevol infracció de les condicions, normes i instruccions que estableix aquest Avís Legal.

L’ Ajuntament de Sant Joan Despí no garanteix l’absència de virus i/o altres elements lesius en aquesta pàgina web i el servidor que la subministra, ni la invulnerabilitat de la mateixa. D’acord amb això, no es fa responsable dels danys i perjudicis que aquests elements puguin ocasionar a l’usuari o a tercers.

L’ Ajuntament de Sant Joan Despí no garanteix l’aplicació d’aquest Avís Legal en els accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta pàgina web, ni els enllaços d’aquesta pàgina web a altres webs. D’acord amb això i amb el que preveu la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, tot enllaç de tercers a aquesta pàgina web haurà de fer-se a la seva pàgina principal o d’entrada i no podran realitzar cap modificació, limitació o realitzar cap tipus de manifestació sobre la pàgina web comprometent-se a complir amb la resta de previsions d’aquesta normativa.

L’ Ajuntament de Sant Joan Despí no es fa responsable de l’ ús fraudulent de la informació continguda en aquest lloc web i es reserva l’eventual utilització de les mesures legals pertinents per a la protecció de la seva imatge o interessos.

 

4. JURISDICCIÓ I LLEIS APLICABLES

Aquest lloc web es regeix per les lleis espanyoles independentment de l’entorn legal de l’usuari, i qualsevol litigi que se’n susciti es dirimirà en els tribunals espanyols.